În cadrul Săptămânii bucătăriei italiene în lume, Ambasada Italiei la Chișinău a organizat vineri, 22 noiembrie, în Parcul Madison din Chișinău, un eveniment cu titlul „Poveștile rădăcinilor” – în conformitate cu tema centrală a acestei ediții „Dieta mediteraneană și bucătăria rădăcinilor: sănătate și tradiție”.
Datorită bucătarilor talentați prezenți, am putut aprecia rădăcinile tradiționale ale bucătăriei italiene și, în același timp, rolul Dietei mediteraneene în asigurarea unui stil de viață sănătos, echilibrat și durabil.
Confirmând valoarea sa socială și relația sa cu biodiversitatea și respectul față de pământ, aceasta a fost înscrisă pe lista patrimoniului cultural imaterial #UNESCO încă din 2010.
Ambasada Italiei la Chișinău dorește să mulțumească, în ordine alfabetică, Ristorante Pizzeria Caruso, companiei Casa Rinaldi in Moldova, GIOELIA Cremeria Italiana, Ristorante Gusto Italiano Moldova, vinăriei I’m winery, Enogastronomia Tramezzini pentru colaborare și disponibilitate.
Datorită bucătarilor talentați prezenți, am putut aprecia rădăcinile tradiționale ale bucătăriei italiene și, în același timp, rolul Dietei mediteraneene în asigurarea unui stil de viață sănătos, echilibrat și durabil.
Confirmând valoarea sa socială și relația sa cu biodiversitatea și respectul față de pământ, aceasta a fost înscrisă pe lista patrimoniului cultural imaterial #UNESCO încă din 2010.
Ambasada Italiei la Chișinău dorește să mulțumească, în ordine alfabetică, Ristorante Pizzeria Caruso, companiei Casa Rinaldi in Moldova, GIOELIA Cremeria Italiana, Ristorante Gusto Italiano Moldova, vinăriei I’m winery, Enogastronomia Tramezzini pentru colaborare și disponibilitate.