Curs de limba Italiana

CCIE din Chișinău consideră că poate promova un curs de formare profesională, cu accent pe probleme de afaceri și administrative, dedicat perfecționării limbii italiene în Republica Moldova.

Cursul va fi organizat în colaborare cu Pegaso International, International Study și Italian for Foreigners. Universitatea de Stat „Ion Creangă” din localitate își va oferi, de asemenea, patronajul pentru această inițiativă. Dacă nu vor mai exista solicitări suplimentare, este planificat un curs de studiu de trei luni, la care vor participa maximum douăzeci de persoane.

Cursul se va desfășura în format telematic. CCIE din Chișinău se va ocupa de promovarea directă a inițiativei prin intermediul mass-media și al canalelor sale sociale, va colecta adeziunile întreprinderilor interesate și se va ocupa de înregistrarea și completarea actelor administrative. Costul cursului va fi suportat de către participanți doar pentru taxa datorată furnizorilor de formare profesională certificați.

Partenerul principal International Study, împreună cu CCIE din Chișinău și în cooperare cu Intersos Onuls Moldova, va oferi gratuit cursul complet pentru cinci resurse ucrainene selectate din programele de sprijin pentru refugiați și gestionate la fața locului de Intersos Onuls Moldova.

Pentru implementarea activității, CCIE din Chișinău va desfășura:

  • Broșură tipărită și electronică a inițiativei
  • Promovarea mediatică și socială a inițiativei
  • Definirea programului de studiu și diseminarea în rândul participanților
  • Intermediere între întreprinderile participante și furnizorii de formare profesională
  • Serviciul de înregistrare a prezenței
  • Actualizări și verificări ale platformei de acces online pentru formare la distanță
  • Asistență directă pentru participanți pe toată durata cursului
  • Eliberarea unui certificat de participare, dacă este necesar

 

Numărul de participanți între operatori și formatori profesioniști va fi egal cu maximum 25.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces