Beneficii pentru Membri

CCIMD, cu peste 10 ani de experiență, reprezintă partenerul ideal pentru orice companie care intenționează să întreprindă sau să continue un proces eficient de internaționalizare in Moldova.

Camera, prin dedicarea personalului și ajutorul consultanților și colaboratorilor externi, organizează activități de promovare comercială, consultanță și asistență juridică, servicii de informare și cercetare de piață, servicii logistice, servicii lingvistice, precum și organizarea de evenimente de rețea în unele dintre cele mai prestigioase locații, care vizează construirea și consolidarea relațiilor.

Site-ul și canalele noastre sociale au mai mult de o sută de mii de vizualizări pe an. Dispune de o fereastră specifică dedicată companiilor italiene prezente pe teritoriul Moldovei al cărei scop este să asigure identificarea imediată și semplificată.

A fi membru CCIMD înseamnă, prin urmare, nu numai aderarea la Assocamerestero, care are 78 CCIE (Camere de Comerț Externe) asociate în lume, ci înseamnă și aderarea la această rețea și posibilitatea de a vă bucura de toate aceste servicii.

Prezența a numeroși membri conferă Camerei vizibilitate și forță politică și față de autoritățile locale. Și din acest motiv, ne bazăm pe calitatea de membru pentru 2021.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces