Seminare Informative

În acest an, agenda tradițională de Seminarii de instruire dedicate companiilor italiene care operează pe piețele locale va fi completată de o întâlnire specifică dedicată perspectivelor și evoluțiilor Republicii Moldova în contextul geopolitic actual și viitor. Atenția internațională puternică generată de conflictul frontalier necesită un studiu aprofundat pe care vom încerca să îl realizăm împreună cu instituțiile locale și internaționale.

Seminariile deja programate, la care se pot adăuga și altele, dacă sunt propuse de antreprenorii noștri asociați, sunt:

  • Seminarul de fiscalitate cu participarea profesioniștilor cu experiență în contabilitate internațională și a managerilor de birouri fiscale de stat.
  • Reguli de siguranță și prim ajutor la locul de muncă. Cu participarea șefului Oficiului Național al Muncii.
  • Actualizări privind reglementările privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal în activitatea desfășurată de companiile din Republica Moldova.
  • Reglementări vamale între Republica Moldova și Uniunea Europeană și între Republica Moldova și republicile CSI
  • Perspective și evoluții în relațiile comerciale cu Ucraina și Rusia


CCIE din Chișinău se va ocupa de dotarea spațiilor dedicate conferințelor, care, de regulă, se vor desfășura în prezența în sala de conferințe a sediului nostru principal, capabilă să garanteze în același timp și conectarea la distanță a celor interesați de participarea la distanță. De asemenea, ne vom ocupa în mod direct de organizarea pauzelor de cafea și a răcoritoarelor pentru toți participanții la evenimente și ne vom strădui să dăm vizibilitate întâlnirilor și să implicăm cât mai mulți antreprenori interesați de subiectele discutate. În cele din urmă, vom identifica vorbitori adecvați prin selectarea și invitarea celor mai buni vorbitori instituționali și profesioniști pentru discuții. Secretarul general va modera reuniunile, cu sprijinul personalului operațional pentru interpretare simultană. În cazul în care unul sau mai multe evenimente nu vor putea fi organizate personal, acestea se vor desfășura, în orice caz, la distanță, prin intermediul unei întâlniri Zoom.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces