Convenția mondială a Camere di Commercio Italiane all’Estero 2020

Assocamerestero, în colaborare cu Camera de Comerț din Brescia, prezintă Convenția digitală Assocamerestero care va avea loc vinerea viitoare, 20 noiembrie.

Dezbaterea se va concentra pe oportunitățile de afaceri și internaționalizarea afacerilor pentru IMM-urile din Brescia, pe noile geografii ale exporturilor în contextul actual al evoluției soldurilor geoeconomice, cu accent pe specificitățile fiecărei țări. O atenție de aproximativ o oră va fi dedicată fiecărei țări, urmată de o secțiune de întrebări și răspunsuri. Se așteaptă participarea în legătură a peste 40 de reprezentanți ai camerelor de comerț italiene din străinătate și, în special, a unor exponenți ai rețelei de companii Made in Italy care operează în zona Brescia.

CCIE-urile, în virtutea naturii lor de asociații private de antreprenori, au o legătură puternică cu comunitățile de afaceri și instituțiile locale și, prin urmare, sunt capabile să promoveze internaționalizarea companiilor italiene și promovarea Made in Italy în străinătate. Din acest motiv, numirea reprezintă o oportunitate de instruire și studiu cuprinzător asupra oportunităților de afaceri și o anticipare a Convenției care va avea loc, în prezență, în toamna anului 2021 la Brescia și care va vedea participarea reprezentanților Assocamerestero. Și a cele 81 de camere de comerț italiene din străinătate s-au răspândit în întreaga lume în 58 de țări.

„CCIE este confirmat ca parteneri strategici transnaționali în identificarea și îmbunătățirea oportunităților de afaceri în străinătate pentru companiile noastre Made in Italy”, a declarat Gian Domenico Auricchio, președintele Assocamerestero, „În conformitate cu campania noastră instituțională aflată acum în aer, putem spune că suntem singurii cei care vorbesc italiană în 58 de țări din întreaga lume. Contribuția pe care o oferă CCIE este esențială cu atât mai mult în contextul actual în care asistăm la o redefinire a geografiilor de export care dau loc noilor echilibre și relații de putere comercială fără precedent între țări „.

 

   

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces