Congresul firmelor italiene din Moldova. Adunarea Generală

Cu prilejul celei de-a 15-a Adunări Generale a Camerei de Comerț Italiene în Moldova, a avut loc un Congres al companiilor cu capital italian care activează deja în țară.
Deschiderea lucrărilor a fost precedată de o introducere oportună din partea Ambasadorului Italiei în Republica Moldova, E.S. Lorenzo Tomassoni și de un salut de bun venit din partea Președintelui Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Dr. Sergiu Harea.
La reuniunea, care a avut loc în sala de conferințe a Jolly Alon Hotel & Business Center din Chișinău, au participat nu doar membrii asociați, ci și mulți alți antreprenori italieni, și a fost o oportunitate de a compara experiențele din ultimii ani, precum și de a împărtăși propuneri concrete pentru a sprijini dezvoltarea economică și comercială a țării. De asemenea, a avut loc un discurs despre sprijinul umanitar oferit în ultimele luni de asociația italiană non-profit Intersos, condusă în Moldova de prietenul nostru Marco Buono. A fost un moment de puternică emoție la comemorarea lui Mauro Salvatori, președintele istoric al nostru Camerei de Comerț, care s-a stins brusc din viață la Roma în urmă cu câteva zile.
În cadrul Adunării Membrilor, cu votul unanim al celor prezenți, a fost aprobat Bilantul final pentru anul 2021 și revizuirea Statutului Asociației, iar în încheiere a fost numit noul Consiliu de Conducere.
Acum, succes lui Massimo Radaelli în calitate de nou Președinte, membrilor Consiliului de Conducere și nouă, italienilor din Moldova, pentru o nouă etapă a drumului comun început cu atâția ani în urmă, cu entuziasm și idei noi, dar fără a pierde niciodată identitatea care ne-a caracterizat și ne va caracteriza. Să fie casa familiei antreprenoriale italiene în această țară, să reprezinte Made in Italy în cea mai bună formă, nu doar ca produs, ci ca o cultură a muncii, a abilităților de serviciu și a atenției sociale.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces