VII Forumul Economic al companiilor Italiene in Moldova 2021

Forumul Economic din 2021, aflat la cea de-a șaptea ediție, este organizat de Ambasada Italiei la Chișinău, în cooperare cu Organizația Internațională pentru Dreptul Dezvoltării, Institutul de Comerț Exterior și Camera de Comerț Italiană din Moldova. Anul acesta Forumul va fi înregistrat în locația traditionala din centrul Chișinăului și ulterior difuzat în format digital pe diferite platforme digitale pentru a depăși restricțiile impuse de Covid 19.

Forumul își propune să direcționeze discuția dintre participanți cu privire la impactul pandemiei asupra afacerilor și comerțului bilateral, căutând soluții posibile și perspective comune între părțile interesate. Forumul reprezintă, de asemenea, o oportunitate de a prezenta noua platformă de export dezvoltată de Ministerul Afacerilor Externe din Italia. Un alt punct important de discuție se va concentra asupra modului de a începe o afacere în Moldova din punct de vedere financiar și operațional.

Urmăriți înregistrarea completă a Forumului 2021. Discursuri CCIMD la 1.58.04 minute.

https://www.privesc.eu/arhiva/93958/Forumul-economic-al-companiilor-italiene-si-moldo-italiene-din-Moldova–editia-a-VII-a

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces