Târgul Internațional Moldenergy 2023

Sâmbăta trecută s-a încheiat cea de-a 24-a ediție a târgului internațional Moldenergy, organizat de CIE Moldoexpo cu sprijinul Ministerului Energiei al RM, Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în colaborare cu Agenția pentru Eficiență Energetică.

Camera de Comerț Italiană în Moldova a amenajat un spațiu pentru companiile italiene care au participat în calitate de expozanți la eveniment.

Ecolibrì și-a prezentat produsele sale: „Ecocharge” stația de reîncărcare pentru automobilele electrice, „Sistemul fotovoltaic și eolian”, „Street Light” lampa stradală solară „Street Light” cu senzor de mișcare la trecere, „Sistemul termodinamic de încălzire a apei” și „Ecosphera” locuința eco-sustenabilă pentru Glamping.

Arven a prezentat electropompe submersibile, sisteme de ridicare compacte și stații concepute pentru pomparea apelor uzate și a apelor reziduale. Oțelul inoxidabil și aliajele speciale nu sunt o prerogativă, ci o constantă pentru a oferi cel mai bun produs, finisat și testat, de fapt, Arven testează fiecare pompă submersibilă în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate.

În timpul ceremoniei de inaugurare, E.S. Lorenzo Tomassoni Ambasadorul Italiei în Moldova, a subliniat rolul fundamental al companiilor italiene în acest sector, în ceea ce privește designul și tehnologia, și și-a exprimat speranța pentru o integrare comercială tot mai mare între cele două țări. Prezența ambasadorului nostru, căruia îi mulțumim pentru sprijinul constant și disponibilitatea sa obișnuită, a pus în evidență întreaga comunitate de companii italiene din Moldova. Mulțumiri speciale pentru Donatella Scarpa și Marcello Grazioli, fondatorii Ecolibrì și, respectiv, Arven, pentru entuziasmul și profesionalismul cu care au gestionat inițiativa.

Pentru noi toți, întotdeauna, lucru ușor.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces