Domenico Mauriello: nou secretar general al Assocamerestero

În cadrul ședinței secretarilor generali care a avut loc pe 18 februarie pe cale electronică, am asistat la prezentarea doctorului Domenico Mauriello, noul secretar general al Assocamerestero, căruia i se adresează cele mai călduroase dorințe pentru un loc de muncă bun și tot sprijinul nostru. a sarcinilor implicite ale biroului primit.

Domenico Mauriello a fost numit nou Secretar General al Asociației celor 81 de Camere de Comerț italiene din străinătate (CCIE) și Unioncamere. Mauriello, în vârstă de 57 de ani, are o experiență de treizeci de ani în cercetare și analiză economică pentru promovarea, internaționalizarea și digitalizarea afacerilor.

Înainte de a deține acest rol important, a fost șeful serviciului „Proiecte noi și internaționalizare” al Unioncamere și membru al Comitetului de coordonare și coordonare a informațiilor statistice (Comstat).

Obiectivul central al atribuirii este gestionarea eficientă a activelor existente la serviciul rețelei CCIE și mai presus de toate crearea de soluții inovatoare și modele de internaționalizare pentru a răspunde marilor provocări ale scenariului internațional schimbat. Acest obiectiv este însoțit de intenția de a consolida în continuare rețeaua de relații cu părțile interesate instituționale ale sistemului de camere străine și de legătura cu sistemul de cameră italian, care își vede interlocutorii naturali din străinătate în CCIE.

„Sunt onorat de misiunea care mi-a fost încredințată și conștient de cât de strategică, mai ales în contextul actual, misiunea Assocamerestero vizează promovarea internaționalizării și implementarea afacerilor italiene în străinătate”, a spus Domenico Mauriello.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces