Made in Italy Day 2024

L’Ambasciata d’Italia a Chisinau a organizat la Showroom-ul Morello Mobila / Cardelen Divani din Chișinău prima Zi Națională Made in Italy, o inițiativă concepută de Ministerul Industriei MIMIT și Made in Italy, care implică întregul sistem italian de promovare externă.

Evenimentul din Republica Moldova a fost, la această primă ediție, dedicat excelenței italiene în domeniul mobilei, designului, creativității și nu numai.
Vorbitorii au fost Ambasadorul Lorenzo Tomassoni, Dr. Morello și Arh. Ballerini. De asemenea, au fost prezenți Camera de Comerț Italiană în Moldova, precum și mai mulți membri asociați.
Ziua Națională Made in Italy este o inițiativă instituită prin Legea nr. 206 din 27 decembrie 2023 pentru a valorifica, promova și proteja, atât în Italia, cât și în străinătate, producțiile lanțurilor naționale de aprovizionare, recunoscând impactul lor social și cultural.
Este sărbătorită la 15 aprilie, la aniversarea nașterii lui Leonardo da Vinci, ca un omagiu adus marelui geniu italian, care a știut să îmbine arta, cultura, istoria, identitatea și teritoriul cu inovația, tehnologia și cercetarea. Această zi a fost dedicată tuturor produselor și creațiilor care întruchipează spiritul, creativitatea și inovarea țării noastre, recunoscute universal pentru calitatea lor superioară și atenția la detalii. De la moda la automobile, trecând prin design, mobilier și enogastronomie, Made in Italy este sinonim cu prestigiul și refinamentul, o adevărată marcă înregistrată care distinge Italia pe scena internațională.

#Made_in_Italy  #madeinitaly  #GiornataMadeInItaly2024  #leonardodavinci #Leonardo

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces