Lorenzo Tomassoni noul Ambasador al Italiei

Lorenzo Tomassoni este noul Ambasador al Italiei în Republica Moldova.

La data de 9 aprilie, Secretarul de Stat al Republicii Moldova, Dumitru Socolan, l-a primit oficial pe noul Ambasador al Italiei în Republica Moldova.

Prezentarea scrisorilor de Acreditare dă start noului mandat al lui Lorenzo Tomassoni în funcția de șef al Reprezentanței Diplomatice Italiene în Republica Moldova. Camera de Comerț Italiană în Moldova, în numele tuturor companiilor sale asociate și a întregii comunități italiene pe care o reprezintă, îi urează un ”bun venit” călduros noului Ambasador, dorindu-i succes și muncă fructuoasă în această țară, chiar din primele zile.

Evenimentele din această perioadă sunt un stimulent important pentru noi toți în depășirea marilor dificultăți cu care se confruntă antreprenorii noștri în domeniile economic și comercial. Astăzi, mai mult ca oricând, intregul Sistem Instituțional Italian prezent în această țară, are responsabilitatea de a fi unit și solidar, în vederea oferirii suportului tuturor companiilor noastre atât în Moldova, precum și în restul lumii, care simt nevoia unui sprijin concret și eficient.

Camera de Comerț Italiană în Moldova, revine încă o dată cu cele mai bune urări și salutări d-lui Lorenzo Tomassoni, cu ocazia începutului misiunii sale, și este pregătită să continue a fi, prin competență și participare, parte integrantă a unui Sistem Italian de a cărei prezență avem toți necesitate în acest moment și în acest loc.

Succese, d-le Ambasador.

 

 

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces