Inaugurarea Pegaso International în Moldova

In cadrul evenimentelor organizate de Ambasciata d’Italia a Chisinau cu ocazia Settimana della Lingua Italiana a Chisinau, a fost inaugurat sediul Universității Telematice Internaționale Pegaso din Chișinău, în prezența Ambasadorului E.S. Lorenzo Tomassoni.
Pe lângă tradiționala ceremonie de tăiere a panglicii și un tur al noilor spații operaționale, managerii Pegaso International au prezentat proiectul International Study. Dr. Vincenzo Maffettone a ilustrat reprezentanților instituționali și invitaților prezenți programele de studiu care sunt disponibile imediat pentru comunitatea studențească locală.
Pegaso International este calificat la nivelul comunității europene pentru formarea profesională și lingvistică, pentru învățământul universitar și pentru diplome de masterat postuniversitar specifice, valabile în toate scopurile în întreaga Europă.
O investiție în cultură și formare profesională este întotdeauna o oportunitate valoroasă pentru fiecare țară. Din acest punct de vedere, în calitate de comunitate italiană prezentă în Moldova și de Camera di Commercio Italiana in Moldova, suntem mândri și mulțumiți că am asistat și sprijinit Pegaso International în inițierea activităților sale în această țară.
Sediul Universității Online Pegaso International este situat în Strada Ion Creanca 45 din Chișinău. Pentru orice informații privind cursurile de limbi străine, diplomele profesionale și cursurile de licență, vă rugăm să consultați:
e-mail info@internationalstudy.eu
mobil (+373) 76 754775

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces