Expoziția Națională Fabricat în Moldova 2024

Ajunsă la cea de-a 21-a ediție, expoziția națională Fabricat din Moldova reprezintă cea mai renumită scenă de prezentare a produselor, ideilor și serviciilor create în Republica Moldova.
Organizată cu măiestrie de Camera de Comerț și Industrie a RM, susținută de patronajul Guvernului RM, evenimentul s-a desfășurat în zilele de 31 ianuarie și 4 februarie în pavilioanele Moldexpo din Chișinău.

Tot la această ediție, Camera de Comerț Italiană în Republica Moldova și-a amenajat un spațiu expozițional propriu care va fi dedicat companiilor italiene membre care activează în această țară cu prestarea de servicii și producerea de bunuri și produse italiene. Spațiul Italiei este, în acest moment, singura zonă expozițională dedicată unei țări străine prezentă la evenimentul național. Acest lucru se datorează legăturii tot mai consolidate dintre Camera noastră și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Angajamentul nostru s-a concretizat în realizarea grafică și logistică a standului, cu promovarea celor zece companii italiene expozante pe parcursul celor cinci zile.

Vizita primului ministru al Republicii Moldova în spațiul nostru expozițional, după discursul de deschidere, interesul manifestat față de companiile noastre prezente, atestă legătura continuă dintre cele două țări și speranța unei integrări tot mai mari.

Mulțumiri deosebite prim-ministrului Republicii Moldova, Dorin Recean, ambasadorului Italiei în Republica Moldova, E.S. Lorenzo Tomassoni, și președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Cu sinceră satisfacție, dorim să mulțumim tuturor companiilor membre expozante și participante, adăugând o notă de merit întregului personal al Camerei pentru eforturile depuse în organizarea și desfășurarea evenimentului.

Anul acesta am prezentat companiile:

Noberasco Leona Va – Producerea și comert de fructe uscate
Ecolibrì – Producție și proiectare de soluții de energie regenerabilă
Radaelli – Producția și distribuția de biscuiți
Mod Engineering – Proiectare mecanică și electronică
Di Notte – Producția și comercializarea de saltele
Morello – Producția și instalarea de mobilier și canapele
Arven – Producerea și instalarea de pompe de apă
Nipaso – Producția și vânzarea de instalații de iluminat
Kablem – Proiectare și producție de piese auto-motoare
Almaegi – Comunicare și marketing

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces