Expoziția Națională Fabricat în Moldova 2023

Espositia naționala Fabricat in Moldova s-a încheiat duminica trecută. Aflat la cea de-a 20-a ediție, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova sub patronajul Guvernul Republicii Moldova, evenimentul de cinci zile a atras un număr foarte mare de vizitatori și expozanți.
Camera di Commercio Italiana in Moldova a achiziționat și dotat propriul spațiu expozițional unde zece companii cu capital italian au putut să-și promoveze produsele sau serviciile realizate în Moldova. La finalul expoziției, se poate spune că standul nostru a fost printre cele mai apreciate, atât din punct de vedere al designului, cât și al calității propunerilor prezentate de către firmele expozante.
În special, vizita Prim-ministrului, dna Natalia Gavrilița, în ziua deschiderii și salutul adresat comunității de afaceri italiene din Moldova de către Ambasadorul nostru, E.S. Lorenzo Tomassoni, în ultima zi a evenimentului, vor rămâne o amintire plăcută pentru noi toți.
Cu sinceră satisfacție, mulțumim din partea tuturor membre expozante și o notă de merit pentru tot personalul camerei pentru implicarea în organizare și pentru rezultatul obținut.

Ajunsă la cea de-a 20-a ediție, expoziția Fabricat în Moldova reprezintă cea mai renumită scenă de prezentare a produselor, ideilor și serviciilor create în Republica Moldova.
Organizat cu măiestrie de Camera de Comerț și Industrie a RM, susținut de patronajul Guvernului RM, evenimentul se va desfășura în perioada 1 februarie – 5 februarie în pavilioanele Moldexpo din Chișinău.

În acest an, Camera de Comerț Italiană în Moldova a amenajat un stand propriu de mari dimensiuni, pe care îl pune gratuit la dispoziția companiilor membre care operează în această țară.
Împreună cu personalul nostru operațional vom echipa spațiile, vom promova firmele expozante și vom fi prezenți în toate zilele evenimentului pentru orice fel de asistență pentru firmele noastre.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces