Eco & Green EXPO 2023

Peste 30 de companii din Republica Moldova și din Italia, cu contributia Camera di Commercio Italiana in Moldova, au participat în premieră la expoziția „Eco and Green Expo” de la Chișinău, care este dedicată protecției mediului. Astfel, prin organizarea acestei expoziții se dorește de a contribui la sporirea accesibilității și extinderea ariei de utilizare a tehnologiilor verzi și de protecție a mediului, precum și de reciclare a deșeurilor. La evenimentul de deschidere au luat parte reprezentanții organizatorilor: Ministerul Mediului, Moldoexpo și Green City Lab Moldova.
ECO & GREEN EXPO este prima expoziție de amploare, la care companiile, organizațiile și partenerii, care activează în domeniul economiei verzi și circulare din Republica Moldova și din regiune vor promova tehnologiile, produsele și serviciile verzi, vor stabili noi contacte și colaborări. Tranziția spre economia verde și către neutralitatea climatică oferă Republicii Moldova oportunități importante – apariția unui nou potențial pentru creștere economică, pentru noi modele de afaceri și noi piețe, pentru crearea de noi locuri de muncă și pentru dezvoltare tehnologică.
La standul promovat de Camera noastră de Comerț, mai multe companii italiene și-au prezentat produsele inovatoare, cărora dorim să le mulțumim pentru contribuția lor activă: Arven Est MoldovaEcolibrì Green Energy – BFP Solar – Ace Cabling – Gold and Luxury.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces