CCIE-uri găzduite la Parlamentul italian

Pentru prima dată, Camerele de Comerț Italiene în Străinătate au organizat un eveniment la Montecitorio pentru a prezenta, în fața parlamentarilor, importanța rețelei de #CCIE și valoarea adăugată pe care acestea o exprimă pe teritoriul în care își desfășoară activitatea.
În splendida Sala della Regina a Camerei Deputaților din Roma, rețeaua mondială a Camerelor de Comerț italiene din Străinătate recunoscute și acreditate de Guvernul Italian s-a întâlnit cu o delegație numeroasă de parlamentari aparținând tuturor partidelor politice.
Evenimentul, intitulat „Lucrând împreună pentru viitor: Camerele de Comerț italiene în străinătate sunt aproape de companiile din întreaga lume”, a permis, de asemenea, evidențierea măsurilor pe care CCIE însele le pun în aplicare pentru a sprijini #madeinitaly, cum ar fi, de exemplu, atragerea de #investitii străine în Italia și angajamentul pentru interpretarea corectă a cererilor pieței, care se transformă punctual în oportunități de #internaționalizare și #export pentru companiile italiene. De asemenea, în audiență s-au aflat Președintele nostru Massimo Radaelli și nostru CEO-ul și Secretarul General Fabrizio Pelizzari.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces