Acord cu Universitatea Telematică Internațională Pegaso

În luna aprilie a anului trecut, în Moldova a fost semnat un important acord de parteneriat între Camera di Commercio Italiana in Moldova și Pegaso International Moldova universitatea telematica. Cel mai mare institut de învățământ de origine italiană funcționează în Moldova de câteva luni și oferă o gamă de cursuri de studiu începând de la cursuri de limbi străine certificate în toată Europa, la diplome profesionale specifice, până la diplome universitare complete și cursuri de masterat. Marea oportunitate pentru toți cetățenii moldoveni, indiferent de locul de reședință, este aceea de a putea urma cursurile de studiu on-line la un cost deosebit de redus în comparație cu cele prevăzute în prezent pentru o calificare de orice nivel, obținută și valabilă în toată comunitatea europeană.
Acordul prevede un angajament din partea Camerei de Comerț Italiene din Republica Moldova de a promova toate propunerile de studiu oferite de Pegaso International în teritoriu, precum și posibilitatea de a oferi informații directe celor interesați cu privire la conținutul și calendarul diferitelor programe de studiu. Înscrierile efectuate prin intermediul Camerei noastre de Comerț vor beneficia, de asemenea, așa cum se subliniază în acord, de o reducere minimă de 15% față de lista de prețuri standard.
În acest sens, vă invităm să aprofundați acordul prin contact telefonic la numărul +373 79303076 manager Iana Tepordei sau prin intermediul e-mail-ului nostru servizi@ccimd.md
Pentru a vizualiza toate propunerile de studii vă recomandăm să vizitați site-ul oficial în Moldova al Pegaso International la următorul link: https://internationalstudy.eu/ro/ro.html
Este foarte important să subliniem importanța diplomei de limba italiană, deoarece aceasta este eliberată de organismul de certificare italian „Italiano per Stranieri” și este valabilă și pentru obținerea permisului de ședere permanentă în Italia sau pentru obținerea cetățeniei italiene.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces