32 a Convenții Mondiale a Camerelor de Comerț Italiene în Străinătate (CCIE)

Cea de-a 32-a Convenție Mondială a Camerelor de Comerț Italiene din Străinătate s-a desfășurat în perioada 16-20 iunie anul acesta organizată (perfect) de Camera de Comerț a Marche în splendida locație a Hotelului Casale dei Colli del Tronto din provincia Ascoli Piceno.
Cu această ocazie am remarcat (pentru prima dată după atâția ani de participări trecute) o puternică atenție internațională față de Moldova, țara pe care o reprezentăm. Atât de către organizatori, cât și de către organismele instituționale și politice prezente la eveniment, cât și de către colegii din toate Camerele de Comerț Italiene din Străinătate și în final de numeroasele companii din regiunea Marche interesate de oportunitățile din Moldova care, în ultima zi, au ne-am umplut spațiile B2B cu 29 de întâlniri.
Conștientizarea reprezentării astăzi a intereselor comerciale ale unei țări aflate în centrul atenției mondiale trebuie să reprezinte pentru noi toți, antreprenorii italieni din această țară, o sursă de mândrie (pentru ceea ce am făcut în ansamblu) și un stimulent (pentru ceea ce vom face). încă mai putem face, îmbunătățindu-ne pe noi înșine, împreună cu noii antreprenori italieni) pentru viitorul apropiat.
Mulțumim tuturor companiilor italiene din Moldova pentru sprijinul (inclusiv economic) esențial pentru a alimenta o structură camerală adecvată standardelor internaționale. Mulțumiri Dr. Gino Sabatini Președinte al Camerei de Comerț a Marche pentru ospitalitatea splendidă. Mulțumim Dr. Mario Pozza și Dr. Domenico Mauriello cu întreaga echipă Assocamerestero pentru succesul excelent al întâlnirii mondiale. Un mulțumire specială prietenului meu Roberto Galante Consul Onorific al Republicii Moldova în regiunea Marche, nu doar pentru curtoazia instituțională și umanitatea personală demonstrată, ci și pentru numărul mare de companii orientate către oportunități în Moldova. Tot mulțumiri lui Massimiliano, Quinto și Riccardo care ne-au găzduit și susținut pe parcurs, a fost o plăcere să ne reîntâlnim și să ne amintim de anii petrecuți în Moldova.
În cele din urmă, cel mai mare mulțumire: Asociaților noștri pentru că fiecare dintre noi este important pentru toată lumea.

ZONA DE MEMBRI

Înregistrați-vă pentru acces