Seminarii și Workshop-uri

CCIMD intenționează să desfășoare câteva seminare și ateliere tematice pentru a informa reglementările specifice în vigoare în Moldova.

Seminarele sunt organizate în funcție de nevoile și solicitările companiilor italiene asociate și neasociate pentru care suntem capabili să interceptăm posibile probleme manifeste sau dificultăți în comunicarea cu instituțiile locale.

Atelierele deja programate pentru acest an sunt:

  1. Seminar fiscal cu participarea profesioniștilor cu experiență în contabilitate internațională și a managerilor fiscali de stat.
  2. Reglementări de siguranță și prima intervenție la locul de muncă. Cu participarea șefului biroului național al muncii
  3. Noile reglementări de confidențialitate în prelucrarea datelor cu caracter personal în companii
  4. Zona liberă, oportunități și condiții de acces. Prezentați directorul zonelor economice libere din Taraclia și Bălți

 

CCIMD se va ocupa de echiparea și punerea la dispoziție a spațiilor dedicate conferințelor care vor avea loc la Centrul de Afaceri Skytower din Chișinău. Organizați pauze de cafea și băuturi răcoritoare pentru toți participanții. Se angajează să ofere vizibilitate inițiativelor pentru a implica cel mai mare număr de companii interesate de vremurile în cauză. Identifică, selectează și invită vorbitorii corespunzători să prezinte problemele. Moderează dezbaterile ulterioare cu propriul personal operațional.

Rămâi cu noi?

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.