Noi ci siamo Excelențe italiene

CCIMD are ambiția de a deveni punctul de referință pentru promovarea în Moldova a excelențelor italiene care, astăzi, reprezintă o mândrie și un model pentru antreprenoriatul țării noastre în acest domeniu.

Inițiativa provine din ideea de a acorda o importanță acelor companii conduse de italieni care, de-a lungul anilor, în urma unor investiții semnificative de resurse și timp, au creat și au înrădăcinat activități capabile să susțină contextul socio-economic complicat al unei națiuni aflate încă în dezvoltare. În acord cu instituțiile locale și cu reprezentanța diplomatică din Moldova, este planificată organizarea unei zile dedicate companiilor italiene din Moldova, care va fi intitulată „Noi ci siamo”.

 

CCIMD se va ocupa în timpul identificării a cinci companii din diferite zone ale Moldovei care, în diferite sectoare, reprezintă o excelență a culturii italiene de producție sau comerciale. Până în prezent, sunt ipotezate sectoare precum textilele, agroalimentarele și creșterea animalelor, mecanica, încălțămintea și energia regenerabilă. Vor fi prezentări pe suport de hârtie și electronice ale companiilor identificate pe care vor fi ilustrate poveștile, experiențele și rezultatele obținute. De asemenea, ne vom ocupa de publicitatea evenimentului pentru a invita autoritățile locale, precum și alte companii locale și, în limitele impuse de restricțiile Covid 19, sperăm, de asemenea, pentru prezența altor companii italiene care sunt interesate să investească în Moldova.

 

În ziua stabilită pentru realizarea evenimentului, CCIMD se va ocupa de organizarea completă a evenimentului, de redactarea agendei programului, de logistica de la recepția inițială și de călătorie până la salutul final la finalul lucrării. În cadrul evenimentului, vor fi realizate interviuri și înregistrări realizate în zonele de producție ale companiilor vizitate. Montajul filmului va fi încredințat unui profesionist local și, odată finalizat, va fi distribuit pe canalele media locale și pe cele mai populare rețele de comunicare.

Rămâi cu noi?

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.