Forum Companii

Încă o dată în acest an, CCIMD va sprijini Ambasada Italiei în Moldova cu mijloace și resurse proprii în organizarea și organizarea Forumului economic tradițional al companiilor italiene și mixte ital-moldovenești.

Din cauza urgenței Covid, această a șaptea ediție a Forumului își revizuiește formatul și va fi prezentată ca un produs care urmează să fie distribuit și reprodus pe tot parcursul anului. Evenimentul, al cărui program final este în curs de finalizare, va fi realizat și înregistrat în incinta sălii de conferințe Business Center a Hotelului Raddison Leogrand din centrul Chișinăului pe 05 martie 2021.

Obiectivul forumului va fi în continuare de a primi actualizări cu privire la performanțele economice ale țării, cu privire la principalele reforme din sectorul economic și, mai presus de toate, la crearea unei platforme de comparație și dialog între operatorii economici italieni care investesc în Moldova și reprezentanții autorităților competente. Instituțiile politice și economice din Republica Moldova, precum și asociațiile comerciale locale.

 

La ediția din acest an va participa ambasadorul italian în Moldova, una sau mai multe autorități guvernamentale locale, ITA București, Sace Simest, CCIMD, Eximbank, precum și unele excelențe antreprenoriale italiene înrădăcinate pe teritoriu.

Printre principalele activități în care CCIMD va fi implicat în crearea forumului, putem deja să evidențiem:

  • Redactarea și traducerea unui text pentru operatorii potențial interesați să fie trimise prin e-mail
  • Contacte telefonice și trimiterea de e-mailuri pentru a promova și a găsi interes în participarea la forum
  • Crearea, producerea, tipărirea și trimiterea de invitații, atât pe hârtie, cât și electronice
  • Promovarea evenimentului prin intermediul propriei mass-media și a partenerilor săi locali și italieni
  • Suport operațional și de interpretare în timpul Forumului și, eventual, în zilele anterioare sau ulterioare acestuia
  • Amenajarea și realizarea unei întâlniri de bun venit într-o sală adiacentă sălii de conferințe cu servicii de catering pentru produse alimentare italiene și moldovenești incluse pentru participanții prezenți
  • Raportarea subiectelor abordate de vorbitori și a principalelor elemente care au apărut în timpul dezbaterii, cu dezvăluirea relativă a tuturor subiecților participanți
  • Distribuirea video a evenimentului pe web pe canalele de socializare și cu broșuri DVD ambalate special

Obiectivul principal al acestei activități este consolidarea și dezvoltarea relațiilor comerciale și antreprenoriale productive între Italia și Moldova, subliniind în special noile oportunități care au apărut în acest context de pandemie.

Rămâi cu noi?

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.